Hver uke velger sommelierene Svein Lindin og Jon Trygve Hegnar ut et vintips, alene eller med gjester.
Hør ukens episode her:
Ny bok fra radarparet Hellstrøm og Rennan
La det være sagt med en gang: Episoden får deg sulten på oppskriftene og vinene som hører til. Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan er ute med ny bok: Sjømat. Spørsmålet som blir naturlig å stille, er: Hvilke viner bør man drikke til sjømat? Hvem stjal saus på Bagatelle, og er fryst fisk noe Eyvind bruker? Lytt og få svarene selv.
La deg inspirere
– Mat fra havet er sunt, bærekraftig og kortreist, forteller Eyvind Hellstrøm podcastens lyttere. –Jeg og Anita innbyr til 160 fristende oppskrifter med retter av fisk, skalldyr og skjell, og ikke minst gode sauser. – Målet vårt er å gi et hav av inspirasjon til mestring på ditt eget kjøkken.
De fantasiske bildene fra Anita gir boken et stort løft. Boken byr på oppskrifter til hverdag og fest. Enkle og smakfulle tilberedninger med få ingredienser som lar deg skape fantastiske retter og oppdage nye smakskombinasjoner. Få inspirasjon til å bruke mer fisk, skalldyr og skjell i matlagingen med Hellstrøms hemmeligheter fra havet!
Trykk for å lese mer om vinene:
Følg «Ukens vintips» i Apple Podcast eller Spotify direkte i din podcastspiller.
Last ned Vinify-appen for flere vintips
Sommelier Svein Lindin (og en rekke andre vineksperter) deler daglig sine vinanbefalinger i appen Vinify.
I Vinify kan du: